2011-08-17 - Fjärilar där jag inte vill ha dem

När solen inte längre begåvar mig med brunbrända ben så har jag tagit saken i egna händer och på konstgjord väg sett till att försöka behålla den gyllengula nyans jag lyckades få till under semestern. En resa till Solarieöarna T/R någon gång i veckan tillför lite zen-tid och fräknar på kinderna. We like.

Dagens besök till dessa fridfulla öar slutade dock i flaxande kaos och slutade i mord.

Jag hade precis slumrat till och låg där i en pissvarm pöl av mitt eget svett när jag kände hur något snabbt snuddade vid mitt ben. Tanken gick direkt till att det var ett hårstrå som i vinden från fläkten snurrat runt där inne i min kuvös och slinkit förbi min vad. Jag öppnade inte ens ögonen. Bara fortsatte njuta.

Plötsligt kände jag hur något återigen snuddade vid mig. Den här gången längre upp på benet, på insidan av mitt högra lår. Jag viftade försiktigt mot låret och hoppades på att få bort hårstråt. Det var lugnt en stund men plötsligt hände det alla tjejer oroar sig lite för varje gång man ligger naken någonstans och särar: något rörde vid min pimppa!

Vid det här laget kände jag att det kunde vara läge att öppna ögonen för att se vad det var som med våld försökte penetrera mig i solariet! Det var en fladdrande, pudrig, grå nattfjäril!

Jag, som är en naturmänniska och van vid att bli antastad av diverse insekter, fick inte panik utan försökte istället fint mota bort den objudna gesten från mitt svettiga skrev men han ville inte ge med sig. Han fladdrade för fullt down south och hittade hela tiden nya sätt att undgå min hand. Jag säger "han" för att han betedde sig precis som en man kan tänkas göra om han hittar en naken, het kvinna liggandes helt ovetande upp på ett silverfat.

Jag tog beslutet att agera lite mer strikt mot den giriga lille besökaren och skicka på honom en backhand så han flög ut ur solariet och ner på golvet. Där blev han liggandes och jag kunde luta mig tillbaka och njuta av den soltid jag hade kvar. Or so I thought...

Några minuter senare hade jag honom i skrevet igen och den här gången var han mycket mer bestämd och hårdhänt än tidigare. Också ett bevis på att det var en hane, han blev bara mer beslutsam att få komma till efter att jag gjort det väldigt tydligt att det inte skulle ske!

Han dök som en pilgrimsfalk rakt ner mot mitt sköte och jag fick kasta mig ut ur solariet för att kunna få bort honom! Jag fick till en bra smäll och han backade för ett ögonblick men så gjorde han en counter attack och började cirkla runt mig som en flock hungriga hyenor runt ett skadat djur. Han fladdrade in mot mig upprepade gånger och förskte hela tiden penetrera diverse olika kroppsöppningar.

Jag fick tillslut nog och gav honom en sådan smäll att han fladdrade in i väggen och landade sen, medvetslös, i pölen av svett som låg i solariet. Jag kände då en stark känsla av feminism och sträckte mig efter rengörigsmedlet som stod på pallen bredvid mig. Med en stadig hand greppade jag tag om sprutan och pressade ut en dödlig dos av blå frätande vätska på den nu smått fladdrande grå fjärilen. Han slutade fladdra rätt fort. Med en snabbs vepande rörelse med toapappret var han sen bara ett minne blott. Det var min solarietid också. Lamporna hade slocknat i allt tumult och det var dags för mig att ta min returresa hem.

Nog för att jag alltid njuter av fjärilar i magen, men jag vill gärna inte att de tar sig in via pimppan min.

Kommentarer
Kortvuxna trollet

Ingen id'e för små och ludna att ens försöka.. Hårt.

2012-12-09 @ 16:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback